IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Моя завинаги“: Джъстин Бийбър трогателно призна любовта си към Хейли

2 март 2021 09 00

Певецът обича да показва чувствата си към съпругата си

Снимка: БГНЕС

Джъстин Бийбър често показва чувствата си към своята жена – Хейли Бийбър. Музикантът обича да радва модела с и без причина, като ѝ посвещава песни и нежни публикации в Instagram.

Този път изпълнителят реши да публикува поредица от снимки на младата си съпруга и да ѝ напише поредното сладко съобщение в социалната мрежа.
„Не се шегувам. Не мога да повярвам, че си моя. Ти си толкова весела, състрадателна, сладка, красива, уверена, силна жена. Без теб не бих бил това, което съм днес“, каза Бийбър.

Двойката започна да излиза в началото на 2018 година. През лятото Джъстин предложи брак на Хейли. Знаменитостите подписаха няколко месеца по-късно, но великолепна сватба беше отложена за септември на 2019 г.

„Хората не знаят, но ние говорихме известно време, преди да се съберем отново. Противно на общоприетото схващане, той беше самотен тогава, а аз също бях сама и ние просто се опитвахме да разберем живота“, сподели моделът за началото на връзката с певицата.

Не е тайна, че в началото на любовта им не се гледаше сериозно. Мнозина си мислиха, че с Хейли, Джъстин Бийбър просто се опитва да дразни бившата си любима – певицата Селена Гомес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари