IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лияна и дъщеря ѝ показват изваяни тела на Малдивите

26 февруари 2021 17 40

Феновете не могат да различат коя е майката, коя – дъщерята

Istock

Поп-фолк звездата Лияна в момента е на Малдивите с дъщеря си Дениз. Стройната певица и нейната красива наследница от няколко дни споделят ефектни сторита и снимки от своята ваканция на бреговете на Индийския океан в профилите си в Instagram. На един от кадрите Лияна позира с вече голямата си дъщеря на фона на палми и идиличен плаж.

Едната носи силно изрязан розов бански, а другата – неоновозелен бански от две части.

На тази снимка много от феновете на певицата не могат да се начудят коя е майката и коя дъщерята, тъй като те си приличат досущ, а Лияна определено изглежда на годините на детето си. Известната брюнетка, е написала до снимката: „In paradise with my one and only/В Рая с моето едно и единствено!“.

Лияна, която е братовчедка на поп-фолк звездата Константин, е известна с това, че полага огромни усилия, за да поддържа своята перфектна фигура. Тя дори и на Малдивите не пропуска да тренира всеки ден. От снимките се вижда, че нейната дъщеря е наследила не само красивото лице на майка си, но и фината ѝ фигура. Двете носят един размер и редовно си разменят дрехите и банските.

Миналата година щерката на Лияна навърши пълнолетие. Тя е единственото дете на красавицата и е от брака ѝ с кюрдския бизнесмен (който има криминално минало) Махмуд Юзджан.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? (@deniz_yoz)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари