IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

А изглеждаха идеални: Подробности за развода на Ким Кардашян и Кание Уест

4 март 2021 17 40

Кое костваше брака на двамата...

Снимка: БГНЕС

Според документите 40-годишната Ким Кардашян и 43-годишният Кание Уест все още са женени. Все още не е определена дата за развод. Също така съпрузите трябва да посочат деня, в който са спрели да живеят заедно и всъщност от този момент не са били двойка. Това е изключително важно при разделяне на имуществото, което звездите имат.

Според запознати, бившите влюбени все още не могат да посочат датата на раздялата си, поради което цялото нещо е в застой. Разбира се, Ким и Кание могат да споделят цялото имущество съгласно предбрачното споразумение, но искат да разрешат проблема по различен начин.

Ким също търси съвместно и равноправно попечителство над четирите ѝ деца с Кание. Освен това тя изисква нито тя, нито Кание да не се грижи за другия след развода.

Като причина за разделянето в документите Кардашян посочи „непримирими различия“. Но запознати са уверени, че началото на края е лудория на Кание миналото лято. По време на президентската надпревара той каза, че съпругата му искала да направи аборт, когато е бременна с Норт. Кардашян беше шокирана от думите му, в изявлението си тя коментира ситуацията с поредната атака на биполярното разстройство, което мъчи Кание.

„Всичките му мисли сега са свързани само с едно нещо: „Само да бях направил това, само да не бях направил онова.“ Той се опитва да се справи. Смята, че президентската надпревара е била последната капка, довела до раздялата. Преди това имаше надежда. След това – не. Това му коства брака“, каза близък до звездното семейство пред списание People.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари