IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Келън Лъц най-накрая се похвали, че е станал баща

4 март 2021 11 00

Миналата година съпругата на актьора от „Здрач“ преживя тежък спонтанен аборт

БГНЕС

Франчайз звездата на филмите „Здрач“ – Келън Лъц и съпругата му Британи Гонзалес обявиха раждането на първото си дете – дъщеря Аштин Лили. Бебето се е появило на 22 февруари, съобщи Британи в своя Instagram акаунт.

Щастливата новина идва само една година след като двойката разкри в медиите, че е претърпяла сърцераздирателна загуба, след като Британи направи спонтанен аборт в 6-ия месец на първата си бременност.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kellan Lutz (@kellanlutz)

„В деня, в който тя дойде на света, валеше сняг, валеше и замръзваше, но онази нощ тя се роди и ние се събудихме от слънцето, ясното небе и зимата, която се стопи. Беше толкова символично, като се има предвид, че миналата година беше буквално зима за душите ни, за да бъдат срещнати една година по-късно с най-яркото слънце. Тя откри нов сезон за нас и ние я обичаме до неразбираемост“, написа Гонзалес в публикацията си, която Келън също сподели в своя профил в социалната мрежа.

Лъц качи и няколко снимки на семейството си от болницата, както и на бебето. „Бог изкупува. Той възстановява. Никога не ни оставя с разбито сърце, просто трябва да му дадем счупените парчета и в какво ги превръща Той? Уау.“, написа снажният актьор в своя Instagram акаунт.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kellan Lutz (@kellanlutz)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари