IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лидия Инджова показа порасналия си син

4 март 2021 09 00

Момченцето стана на 1 година

БГНЕС

Лидия Инджова показа порасналия си син Мартин. Актрисата, която играе Дарина в сериала „Съни бийч“ сподели няколко снимки с детето, което е родено на 29 февруари. Макар да се случва само веднъж на четири години, тя не пропусна да сподели украсената му стая с надписа „Честит рожден ден“.

Лидия живее с приятеля си Филип в Брюлсел, където проплаква и момченцето им.

Наскоро Инджова сподели пред бТВ, че детето ѝ вече ходи на градина, макар и да е още малко, защото по тамошните закони има само няколко месеца майчинство.

Актрисата, която се е снимала за „Дяволското гърло“, „Доза Щастие“, „Събирач на трупове“, „Problemski Hotel“, „Filles de joie“, „Недадените“ и други, скоро ще се върне в България, за да се снима във втори сезон на сериала, показващ живота по морето. По-интересното е, че екранната ѝ сестра там – Евелин Костова, стана майка няколко месеца след нея. Двете ще трябва да ходят на работа заедно с бебетата или да разчитат на бавачки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари