IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Симона Загорова се прибра с бебето у дома

5 март 2021 10 40

Показа малката Галина и букетите, които е получила

Pixabay

„Честита баба Марта! Бъдете румени, червени, здрави и засмени!“. Това написа Симона Загорова в Instagram, разкривайки на своите последователи, че вече е у дома с бебето.

Младата майка и дъщеричката ѝ Галина бяха изписани от болница „Шейново“ на втори март, като гордият татко, Глория, майка и и други роднини, бяха дошли специално пред входа, за да ги посрещнат и да се снимат за спомен.

„Благодарим на всички от сърце за невероятните пожелания и поздрави по случай раждането на нашата дъщеря! Както и за красивите цветя, бонбони, подаръци от всички близки и приятели!“, написа още Симона в социалната мрежа, показвайки подаръците.

На кадрите, споделени от дъщерята на Глория, която вече е баба, се вижда малката ръчичка на бебето, която Загорова държи.

Припомняме, че Симона стана майка вечерта на 25 февруари. „Сърцето ми е пълно! Вече знам какъв е смисълът на живота и как точно изглежда най-истинската любов. Тя тежи 3100 г, големината ѝ е 50 см и се казва Галина! Добре дошла, съкровище!“, сподели тогава тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Геле ( преди 3 години )
Чудесни сте! Честито, Мони!!! Бъдете живи и здрави с бебка!!! УСПЕХ!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар