IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алек Болдуин: В САЩ вече не можеш да си ироничен, това е напрегнато място!

9 март 2021 08 40

Актьорът заяви, че няма да се завърне в социалните медии

Снимка: БГНЕС

Алек Болдуин заяви, че няма да се връща в Twitter след критиките, които получи заради неподходяща шега за Джилиан Андерсън. Той сподели пред CNN, че американският акцент на актрисата е шокирал някои от зрителите на „Златен глобус“. Актрисата е родена в САЩ, но дълго време живее във Великобритания, където започва да говори като истинска англичанка.

„Променлив акцент? Звучи... много интересно“, коментира 62-годишният носител на „Златен глобус“. Препратката му е очевидна за тези, които са наясно с големия скандал около произхода на съпругата на актьора, 37-годишната Хилария Болдуин.

Инструкторката по йога винаги е наблягала на испанските си корени. В едно от интервютата тя дори „забрави“ как да каже „краставица“ на английски. В края на миналата година мрежата установи, че Хилария всъщност е родена в Бостън в американско семейство, което само пътува до Испания много често.

Мнозина не оцениха шегата на Болдуин и го вбесиха с критиките си. „Току-що написах:„ О, това е интересно“. Но разбира се, те не знаят как да бъдат иронични в Twitter - в САЩ вече не можеш да бъдеш ироничен, защото сега това е много напрегнато и неприятно място“, каза Алек, преди да изтрие акаунта си.

Наскоро актьорът и съпругата му обявиха раждането на шестото си дете – дъщеря им Лусия. Подробностите за нейното раждане се пазят в тайна от съпрузите, въпреки че са пожелани от всички техни фенове. Петият им наследник Хилария роди през септември миналата година. А след неуспешна бременност, се говори, че Лусия е била родена с помощта на сурогатна майка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари