IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл и принц Хари разкриха пола на бебето

9 март 2021 14 50

А искат ли и трето...

Снимка: Getty

За интервюто на Меган Маркъл и принц Хари пред Опра Уинфри се заговори още миналия месец. Кралският двор не реагира добре на тази тяхна поява и кралица Елизабет реши да произнесе реч в същия ден. Стана ясно и че тя няма да гледа въпросното интервю.

Освен за проблемите, които са имали докато са живели в кралския двор, херцозите на Съсекс споделят и хубавите новини, които ги очакват. Меган Маркъл е бременна с второто им дете след като направи спонтанен аборт по-рано.

В телевизионния канал CBS двойката разкри пола на нероденото си дете. Те споделиха пред известната телевизионна водеща, че очакват момиче.

Херцогът на Съсекс беше щастлив да разбере, че той и съпругата му ще имат дъщеря. „Просто съм благодарен. Всяко дете е страхотно, но имам момче, а след това и момиче!... Какво повече можете да поискате? Сега имаме пълно семейство: четирима сме и две кучета.“ Двойката вече отглежда сина си Арчи, който се роди през май 2019 година.

Когато Опра попита дали двойката планира да има трето дете или само две, Меган каза: „Две са достатъчни“. Тя също потвърди, че се очаква бебето да се роди това лято.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари