IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гришо глези Лолита Османова с понички

8 март 2021 17 30

Тя си похапва без притеснение за фигурата

БГНЕС/IPixabay

Любовта е сладка. Това доказва Григор Димитров, който без притеснение похапва понички, докато се е опрял на капака на колата си. Но не си мислете, че всичките са за него. Той е взел цяла кутия, за да поглези и Лолита Османова.

Макар и да не споделят нови общи снимки в Instagram, двамата качиха няколко кадъра, с които само потвърдиха, че още са заедно и се наслаждават на свободното време, което имат, разхождайки се из Флорида.

В профила си рускинята се е снимала с пухкави понички, украсени с шарена глазура. Позирайки със спортни дрехи, тя се усмихва на камерата, като зад нея е българинът.

„Смееш ли да хапнеш или само ги показваш“, „Григор ще ги изплюска“, гласят забавните коментари на българи под публикацията ѝ.

От своя страна нашият тенисист също се похвали, като дори показа как дегустира от сладкишите.

„Малките победи“, написа Димитров, усмихвайки се с кутията, която току-що е преполовил.

В другия си профил в Instagram половинката на Гришо не спира да показва страхотни места от Монако, които всеки трябва да посети. Наскоро тя запозна последователите си с Theatre des Muses, където най-вероятно скоро ще заведе и гаджето си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари