IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След интервюто с Опра Уинфри се появи нова снимка с бременната Меган Маркъл

9 март 2021 10 30

Тя е с принц Хари и сина им Арчи

Снимка: Getty

След скандалното интервю на Меган Маркъл и принц Хари пред Опра Уинфри, интересът към двойката се засили. На този фон се появи и нова снимка в социалните мрежи с бременната херцогиня на Съсекс и цялото семейство.

Фотографът Мисан Хариман, сподели в социалните си мрежи нова снимка, която никой досега не е виждал. Черно-бялата фотография улавя 39-годишната Меган Маркъл със заоблен корем в прегръдката на съпруга си и гушнала сина им Арчи, който е на година и половина. Истинска семейна идилия.

Херцогът и херцогинята на Съсекс позират боси в същата градина, където е направена снимката, която преди това са използвали, за да информират света за предстоящото попълнение в семейството.

Мисан Хариман сподели това изображение в чест на Международния ден на жената в публикация, качена часове след като двойката каза, че през лятото ще се роди момиченце.

Същия ден папараците успяха да хванат по улиците на Лондон Кейт Мидълтън и Камила, херцогиня на Корнуол. Феновете на кралското семейство забелязаха, че и двамата изглеждат депресирани.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж не дадоха официален отговор на интервютата с Меган Маркъл и принц Хари. Вместо това на официалната им страница в Instagram се появиха само две публикации, посветени на Международния ден на жените и Деня на Общността на нациите. Освен това Кейт Мидълтън представи записа на видеообаждането си на Жасмин Харисън, 21-годишна британка, която плаваше през Атлантическия океан само на лодка. Говориха за силата на духа и за преодоляването на трудностите.

КоментариКоментари