IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън не коментира интервюто на принц Хари и Меган Маркъл

12 март 2021 09 00

Херцогинята на Кеймбридж спокойно продължи с кралските си задължения

Снимка: БГНЕС

Нова проява на Кейт Мидълтън се появи в мрежата няколко часа след излизането на скандалното интервю с Меган Маркъл и принц Хари.
Херцогинята на Кеймбридж изпълнява достойно кралските задължения.

Кейт Мидълтън реши да не коментира засега скандалното интервю на принц Хари и Меган Маркъл с Опра Уинфри. 39-годишната херцогиня на Кеймбридж, въпреки шума, който се вдигна около Бъкингамския дворец, продължи да изпълнява достойно кралските си задължения.

В навечерието на Международния ден на жената тя се свърза с Жасмин Харисън, 21-годишна британка, която плаваше през Атлантическия океан само с лодка. Самият разговор беше записан седмица по-рано, но херцогинята на Кеймбридж не отложи публикуването му за специалната дата.

За новия си външен вид Кейт Мидълтън избра бледорозова блуза за 80 паунда от британската марка Boden и допълни визията с обеци, които да съвпадат с тоалета ѝ.

Феновете на кралското семейство отбелязаха, че херцогинята на Кеймбридж дори не показва, че е загрижена от излизането на скандалното интервю с Меган Маркъл, което ще я подсети за гръмката им кавга преди две години. В разговор с Опра Уинфри херцогинята на Съсекс призна, че съпругата на принц Уилям я е разплакала точно в навечерието на сватбата.

Кейт Мидълтън беше съсредоточена върху дневния ред и се обърна към събеседничката си Жасмин Харисън: „Вдъхновявате много жени и млади момичета да последват вашите стъпки“. Пътешественичката изрази надежда, че нейните усилия ще променят възприятието за „хората, които смятат, че нещо е невъзможно“.

Кейт попита Жасмин какво е да си сам в океана в продължение на 70 дни и дали има някакви психологически проблеми в това отношение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари