IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добрата приятелка на Меган Маркъл, въвлечена в расистки скандал, я подкрепи

12 март 2021 08 40

„Тя е мила и любяща“, коментира Джесика Мълроуни

БГНЕС

Признанията на Меган Маркъл и съпругът ѝ Хари изненадаха много хора. Голяма част от поддръжниците на британското кралско семейство разкритикуваха двойката за неуважението към кралицата, докато други се фокусираха върху расистките коментари и обявиха, че застават зад бившата херцогиня. Имаше и такива, които изчислиха какво ще спечели тя и как ще се развие кариерата ѝ след интервюто с Опра Уинфри, което е добре планиран ход.

Много известни личности, сред които колеги на актрисата, я подкрепиха в социалните мрежи още преди да излезе целия откровен разговор с нея. Сред тях бе и най-добрата приятелка на Маркъл – Джесика Мълроуни, която написа, че тя е „мила, любяща и съпричастна“ и сподели снимка с нея отпреди тя да стане част от британското кралско семейство.

„Не знам някой да е имал работа с натиска, политиката и пресата като тази жена“, пише 41-годишната тв водеща и стилистка. Тя посочва, че съпругата на Хари е изключително добър човек и никой не може да оспорва това, визирайки критиките към нея за това, че тормозела служители в Бъкингамския дворец.

Мълроуни беше замесена в расистки скандал през 2020-а. Тогава Меган не я защитава

Освен че са много близки приятелки, Джесика и Меган си приличат по това, че имената и на двете са свързани с расистки коментари, но бившата херцогиня е жертва.

Според информация на Daily Mail, миналата година, преди да се отдели от британския двор, Меган Маркъл се дистанцира от Мълроуни, след като тя заплашва публично чернокожата инфлуенсърка Саша Ексетър. Дори се стига до съд, заради което тя така и не стартира нов риалити формат по телевизия ABC, на който трябва да бъде водеща.

„Меган е абсолютно ужасена, че е въвлечена в тази бъркотия. Тя твърди, че Джесика въобще не е расист, но начинът, по който подходи в ситуацията със Саша, е покъртителен. Меган знае, че тя вече не може да бъде публично асоциирана с Мълроуни, ако иска да запази достойнството и репутацията си. Маркъл дори не може да защити приятелката си, защото рискува да поеме от негативизма, с който Джесика се сдоби покрай расисткия инцидент“, коментира източник на изданието на Острова по повод „хладните“ отношения между двете.

Тогава Меган предпочита името ѝ да не бива свързано с Мълроуни, нито защитава приятелката си публично, защото кралският протокол не ѝ позволява.

„Дълбоко съжалявам за болката, която причиних. С Меган, която е най-добрата ми приятелка, винаги сме коментирали темите и проблемите, свързани с различните раси. По време на разговорите ни научих много от нея. Обещавам да отворя очите и ушите си и да подкрепя чернокожото общество като бяла привилегирована жена“, коментира тогава стилистката.

Няколко месеца след скандала, Джесика Мълроуни явно е простила на своята приятелка и се радва на близостта ѝ след като тя се отдели от кралското семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари