IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър: Тялото ми доста се промени след раждането на три деца

22 март 2021 10 50

Тя се е примирила с факта, че няма да постигне перфектна форма

Снимка: БГНЕС

Дженифър Гарнър споделя откровените си мисли относно тялото си.

По време на епизод от подкаста Happy Mum Happy Baby, актрисата говори откровено за това как гледа на фигурата си след раждането на три деца. Тя заяви, че по света има невероятни жени, които успяват да влязат във форма само няколко месеца след раждането, като се появяват без увиснали кореми и широка талия.

„Това е невероятно. Имам много приятелки, които успяха да постигнат този ефект и съм много щастлива за тях. Аз обаче не съм една от тези жени, това не е моето нещо“, казва Гарнър.

Дженифър е майка на три деца – 15-годишната Вайълет, 12-годишната Серафина и 9-годишния Самюел, които споделя с бившия си съпруг Бен Афлек. „Мога да тренирам доста усилено, но отново ще изглеждам като жена, която е родила три деца и винаги ще е така“, допълва тя. Актрисата обсъди и гостуването си в шоуто на Елън Дедженеръс през май 2019 година, когато се появиха слухове, че отново е бременна.

По време на участието си Гарнър отрече тези твърдения, като сега благодари на Елън, че ѝ е дала възможност за това. Допълва, че всяка седмица чете подобни неща за себе си, независимо от факта, че е на 48 години и няма мъж до себе си.

Това не е първият път, в който Дженифър говори за фигурата си след раждането на три деца. Две години след появата на сина ѝ, актрисата участва в телевизионно предаване, в което отново говори за слуховете за четвърта бременност. „Не съм бременна, но имам три деца и затова имам издут корем. Винаги ще го имам“, каза тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари