IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Константин показва семейна идилия и тъмен загар на Малдивите

12 март 2021 14 40

Певецът глези жената и децата с почивка на топло

Istock

От няколко дни родната попфолк звезда Константин глези семейството си с екзотична почивка на Малдивите. Освен това Коцето редовно споделя в профила си в Instagram забавни снимки и видеа, демонстрирайки уникалното си чувство за хумор.

Певецът се старае всеки ден да предизвиква усмивки по лицата на своите фенове и последователи в социалните мрежи. На последните си снимки Константин позира с красивата си съпруга Надя на борда на моторна лодка, като се вижда, че вече и двамата могат да се похвалят с отличен тен. Той е коментирал кадъра с мъдрите думи: „Happy wife, happy life!/Щастлива жена, щастлив живот!“

На друго клипче Коцето позира в компанията на местен жител, който кара мотоциклет – най-доброто средство за разходка из острова. На трети кадър той показва, че и децата му – Мариана и Александър също са наследили чувството му за хумор.

На Малдивите в момента се намира и братовчедката на Коцето – певицата Лияна, която редовно радва почитателите си със секси снимки по бански.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари