IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски роди син, нарече го Силвестър

12 март 2021 15 00

Звездата се похвали със снимка в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Известният модел Емили Ратайковски сподели щастлива новина на страницата си в Instagram, публикувайки снимка с новороденото си бебе. „Силвестър Аполон Беър дойде при нас на тази Земя. Хитър пристигна на 8 март 2021 г. в най-сюрреалистичната, красива и любяща сутрин в живота ми“, написа Ратайковски.

Бащата на детето е съпругът на Емили, актьор и продуцент Себастиан Беър-МакКлард. Влюбените, неочаквано за всички, обявиха, че са се оженили през февруари 2018 г.

По това време се знаеше, че са заедно едва от няколко седмици. Ратайковски потвърди бременността си през октомври. Тя даде интервю за списание Vogue, в което заяви, че ще даде възможност на нероденото дете да определи собствения си пол преди 18-годишна възраст.

„Когато съпругът ми и аз казахме на приятелите си, че съм бременна, първият им въпрос, след „Поздравления!“, обикновено беше:„ Знаете ли какво искате?“. Обичаме да отговаряме, че не знаем пола на детето, докато то навърши 18 години и то не ни казва само. Всички се смеят на това“, написа Ратайковски за списанието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари