IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Супермоделът Карли Клос роди първото си дете

16 март 2021 10 40

Бащата на детето е Джошуа Кушнер

Снимка: Getty

Карли Клос официално е майка!

Супермоделът и съпругът ѝ Джошуа Кушнер посрещнаха първото си дете заедно. Двамата обявиха новината, споделяйки снимки в социалните мрежи. „Добре дошло в света“, написа бизнесменът в Instagram под снимка, на която лицето на бебето не се вижда. Засега двойката не съобщава пола и името на детето, както и кога точно се е родило то.

През октомври 2020 година се появиха слухове, че Клос и Кушнер ще стават родители за първи път. Двамата обаче пазеха новината в тайна до ноември, когато Карли официално я потвърди. Тогава тя публикува видео в историите си в Instagram, на което се вижда наедрялото ѝ коремче. „Добро утро, здравей, бебе“, каза тя преди да изпрати въздушна целувка към камерата. Джошуа също отпразнува бременността на съпругата си, публикувайки снимка, на която тя е облечена в червен бански и показва коремчето си.

На 8 март двойката беше забелязана да се разхожда из Маями, което не се случва често. Влюбените по-скоро обичат затворения начин на живот, не допускат медиите до личното си пространство и не парадират с отношенията си. Клос и Кушнер се затвориха още повече и заради пандемията от коронавирус, като станаха изключително предпазливи след бременността. На 8 март обаче те решиха да отпразнуват Деня на жената, като Клос беше облечена в изцяло черен тоалет, а съпругът ѝ избра синя тениска и сиви къси панталони.

Двамата започнаха да се срещат през 2012 година. Джошуа Кушнер е брат на съпруга на Иванка Тръмп, но това не попречи на Клос да обяви пристрастията си към Джо Байдън на миналите избори за президент на САЩ. Супермоделът и бизнесменът се сгодиха през 2018 година и се ожениха малко по-късно през годината. През 2019-а пък направиха втора церемония, на която присъстваха всичките им звездни приятели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари