IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В очакване на трето дете: Хилари Дъф с прекрасно бебешко парти

17 март 2021 10 40

Актрисата все пак намери начин да събере близки и приятели, въпреки пандемията

Снимка: Getty

Хилари Дъф се подготвя за раждането на третото си дете.

33-годишната актриса и съпругът ѝ Матю Кома съвсем скоро ще станат родители за втори път. Двамата имат 2-годишна дъщеря Банкс, като Дъф е майка и на 9-годишния Лука Круз от предишна връзка. Въпреки продължаващата пандемия, съпрузите успяха да намерят начин да организират бебешко парти, на което събраха най-близките си хора.

Дъф сподели снимки и видеа от празненството, като благодари на приятелите си, че са ѝ помогнали да организира парти в безопасна среда. „Не мислех да правя подобно нещо за третото си бебе, имайки предвид времената, в които живеем. Но вие настояхте всички да се тестваме и денят беше прекрасен и спокоен“, написа актрисата в социалните мрежи.

Тя допълни, че е успяла да се види с приятели от Лос Анджелис, с които не се е виждала от много време заради наложените мерки за социална дистанция. „Обичам всички тези жени. Благодаря, че сте до мен в радост и тъга“, продължи Дъф. За партито актрисата беше избрала прасковена рокля с едно рамо, която чудесно описваше наедрялото ѝ коремче. Синята ѝ коса и лекият грим бяха перфектният завършек на визията ѝ.

През декември Хилари говори пред списание People за подготовката за трето дете, разкривайки, че този път не е искала да знае пола преди раждането. „В ситуацията, в която се намираме, не сметнахме за подходящо да направим голямо парти. По този начин създаваме леко напрежение в семейството и всички чакаме да разберем какво бебе ще се роди“, споделя актрисата.

Тя казва, че част от приятелите ѝ се радват, че полът се пази в тайна, но има и такива, които са твърде нетърпеливи да разберат истината. „Синът ми Лукас спада към втората категория, като се надява бебето да е момче, за да може да има с кого да си споделя играчките“, допълва Дъф. Признава, че не обича да е бременна, но оценява как тялото ѝ се променя и се фокусира върху поддържането на новия живот.

„Всеки ден лъкатуша между носталгия по старата ми фигура и чувството за спокойствие, че най-вероятно това ще е последната ми бременност и трябва да ѝ се насладя максимално“. Дъф казва, че е благодарна за времето, което е успяла да прекара със съпруга си, който ѝ е помогнал да премине по-леко през тежките периоди на бременността.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари