IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Прайс обяви, че е бременна с шестото си дете

19 март 2021 17 40

Миналата година британската звезда претърпя зловещ инцидент

БГНЕС

Кейти Прайс обяви в социалната мрежа Instagram, че е бременна с първото си дете от гаджето си Карл Уудс, което ще е шесто за нея. 42-годишната звезда сподели своя снимка, на която държи коремчето си нежно, споделяйки на феновете си, че е „щастлива и здрава“. Тя е написала: „Щастлива и здрава – това е най-доброто чувство. Благодаря на @carljwoods, че е част от мен.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Кейти е майка на 15-годишния Джуниър и 13-годишната Принцес от любовта ѝ с певеца Питър Андре. Освен това тя има две деца на 7 и 6 години (Джет и Бъни) от бившия си съпруг Кийрън Хейлър.

Прайс отглежда като самотна майка и 18-годишния си син Харви, който пък е от връзката ѝ с ексфутболиста Дуайт Йорк. Тийнейджърът е роден с увреждания, включително частична слепота.

32-годишният бъдещ татко Карл е реагирал на поста на своята любима с думите: „Моята Доли“

Наскоро телевизионната звезда сподели, че иска да създаде семейство с Карл, който е с 10 години по-млад от нея и няма свои деца.

Уудс е търговец на автомобили в Есекс. Карл и Кейти вече са обсъждали и плановете си за сватба. Наскоро тя публикува снимка на шише с фолиева киселина, намеквайки че е на вълна зачеване на бебе. Известно е, че фолиевата киселина помага за предотвратяване на вродени дефекти и се препоръчва на жените, които искат да забременеят.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ????? (@carljwoods)

Кейти спомена в интервю за вестник The Sun, че иска още четири деца от Карл, но едва ли ще успее да роди толкова много, защото е преминала през четири цезарови сечения. Все пак тя допълни: „Реално погледнато, надявам се да имам още две деца.“

През лятото на миналата година Кейти претърпя зловещ инцидент, при който си счупи и двата глезена, докато беше на почивка в Турция. Тя претърпя няколко операции, известно време не можеше да ходи и премина през дълъг период на рехабилитация, като нейна основна опора в този период беше имено Карл.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари