IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям е изключително загрижен след разговора с принц Хари

23 март 2021 11 00

Много странен опит да се изгладят семейните отношения, коментира източник

Снимка: БГНЕС

След като противоречивото интервю с Меган Маркъл и принц Хари стана факт, кралското семейство се озова в доста несигурна позиция. Херцозите на Съсекс разкриха подробности за отношенията в Бъкингамския дворец, обвинявайки високопоставените кралски членове в расизъм и неподходящо отношение към тях.

Принц Уилям, който вече има напрегнати отношения с брат си, се опита да поправи ситуацията. Обади му се по телефона, но разговорът между двамата се оказал непродуктивен.

„Липсата на доверие от двете страни затруднява развитието на отношенията им. Сега Уилям се притеснява, че каквото и да каже на брат си, ще бъде обявено по американската телевизия“, каза източник в интервю за Vanity Fair. „И трябва да кажа, че страховете му не са неоснователни. Подробности за разговора вече изтекоха онлайн заради американската журналистка Гейл Кинг, която е в близки отношения с принц Хари и Меган Маркъл.“

„Кралското семейство сега е фокусирано върху херцога на Единбург. Здравето му е от изключителна важност. Изглежда херцозите на Съсекс искат да продължат да привличат вниманието към себе си в момент, когато кралското семейство се опитва да защити принц Филип от скандалните заглавия. Това е много странен начин за опит за изглаждане на семейните отношения“, добави пред изданието семеен приятел на кралското семейство.

Съпругът на Елизабет II напусна болницата наскоро, след като месец бе под наблюдението на лекарите. Той претърпя операция на сърцето и сега ще продължи да се възстановява у дома. В Бъкингамския дворец беше потвърдено, че херцогът е напът към замъка Уиндзор, където ще се събере с кралицата. Източниците добавят, че принцът е в добро настроение.

В същото време стана ясно, че кралица Елизабет Втора не е приела добре интервюто и е била изключително учудена от поведението на принц Хари, с когото по принцип имат силна връзка и специално отношения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари