IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ванеса Брайънт с татуировка в памет на 13-годишната си дъщеря

27 март 2021 12 00

Съпругата на покойния Коби Брайънт показа придобивката си в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Ванеса Брайънт добави нова татуировка към тялото си, която е в памет на 13-годишната ѝ дъщеря Джиана.

На 23 март бившата моделка сподели снимка в социалните мрежи, на която се вижда надписът „Мамбасита“ над дясната ѝ китка. В думата са добавени няколко детайла като сърце и пеперуда, които са в чест на Джиана. Феновете на Коби Брайънт много добре знаят, че прякорът му беше „Черната мамба“, като „Мамба“ е и името на благотворителната фондация на баскетболиста. Джиана пък беше известна като „Малката мамба“ в своя баскетболен отбор.

„Мамбасита“, написа Ванеса под снимката и добави емотиконки на сърце и пеперуда. Сред хората, които оцениха татуировката, беше и Ла Ла Антъни, която написа „Това е толкова хубаво“ и добави няколко емотиконки на сърца. Съпругата на Коби Брайънт сподели и няколко видеа, от които се вижда, че и другата ѝ дъщеря – Наталия, също е решила да се татуира.

От описанието под видеата става ясно, че Ванеса не е приключила с татуировките. „Първата татуировка за вечерта е готова. Имам 8 часа, за да реша какво да добавя“, пише тя в социалните мрежи. Това не е първата татуировка, която Ванеса си прави след трагичния инцидент. През юни 2020 година тя разкри, че е татуирала едно от съобщенията, които Коби ѝ е изпратил по време на връзката им. То се намира на дясното ѝ рамо, като към него се добавя и съобщение от Джиана, което пък е на лявата китка на Ванеса.

На 26 януари 2020 година легендата на Ел Ей Лейкърс и дъщеря му бяха сред деветимата загинали в катастрофа с хеликоптер. По официални данни, причината за инцидента е гъста мъгла, която е затруднила изключително много видимостта. Преди няколко дни Ванеса публично оповести имената на четирима полицаи, срещу които е завела дело за неправомерно заснемане и разпространение на снимки от катастрофата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари