IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс Раева показва супер тяло на плажа в Занзибар

30 март 2021 18 00

Водещата ни припомня за дългите си крака и чаровна усмивка

БГНЕС

Певицата и тв водеща Александра Раева вече близо две седмици се радва на топлото време и прекрасната природа на африканския остров Занзибар. Талантливата българка редовно споделя със своите последователи в Instagram и красиви снимки от това райско кътче, като част от любителските ѝ фотоси изглеждат доста професионално и са достойни за пощенски картички, рекламиращи въпросната туристическа дестинация.

Последната снимка, която Алекс е качила от своята почивка обаче, е най-впечатляваща и любопитна. На нея синеоката брюнетка, която преди няколко месеца навърши 40 години, е показала перфектното си тяло и тъмен загар, позирайки по бански, легнала по корем на брега на океана.

Не е изненадващо, че сексапилната снимка на Алекс е събрала доста харесвания и закачливи коментари.

От кадрите не става ясно дали Раева е взела на почивката със себе си и своята малка дъщеричка Лия или детето е останало в България с баба си – актрисата Наталия Бардская. Вижда се обаче ясно, че Алекс е в много добро разположение на духа, което се отразява прекрасно и на визията ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари