IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Джъстин Бийбър – недоволна. Певецът с нов татус

31 март 2021 10 50

„Не ти ли стигат“, написа Пати Малет

Снимка: БГНЕС

Джъстин Бийбър не спира да привлича вниманието на феновете си в социалните мрежи. Доста често той се обяснява в любов на съпругата си Хейли на страницата си в Instagram, а ето че този път 27-годишният певец показа, че продължава да попълва впечатляващата си колекция от татуси.

Бийбър нарисува прасковено емоджи на врата си в чест на премиерата на новото си парче Peaches. В Instagram изпълнителят показа снимки от салона за татуировки на звездния майстор Доктор У.

Приятели и фенове подкрепиха Джъстин, но майка му очевидно не беше доволна от видяното. „Все още ли не ти стигат?“ – възмути се Пати Малет, изразявайки емоциите си с подходящия емотикон.

Това не е първият път, в който Пати публично изразява своето неодобрение към татусите на сина си. През септември миналата година Бийбър татуира роза с дълго стъбло и шипове около врата си, а майка му не можеше да сдържи емоциите си. „За какво?“ написа тогава Малет, добавяйки ридаещ емотикон.

В скорошно интервю Джъстин отбеляза, че си е обещал никога да не си прави татуировки на ръцете, където те не могат да бъдат скрити от костюм.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари