IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Илиана Раева изкарала COVID-19 преди Световната купа

31 март 2021 14 40

„Коварната болест успя да ме повали“, казва тя

БГНЕС

Илиана Раева се разболяла от COVID-19 преди Световната купа по художествена гимнастика. Това обяви самата тя в своя профил във Facebook, уточнявайки, че се лекувала повече от 20 дни.

„Коварната болест успя да ме повали, но грижите на този уникален човек, който денонощно се грижеше за толкова много болни, включително за мен и семейството ми ми даваше всекидневна вяра, че ще успея да се справя. Беше тежко...“, призна тя и благодари на кап. Людмил Караканов от ВМА.

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика посочи, че коронавирусът не бива да бъде подценяван и разкри, че освен тя, останалите от семейството ѝ също са се заразили, сред които и най-малката ѝ внучка Асияна, която е само на няколко месеца.

„Болестта е ужасна... Дано този ад, който сполетя човечеството бъде осъзнат и неутрализиран скоро. Дано се намери точното противодействие и хората бъдат защитени“, продължава тя.

Раева уточнява, че вече е здрава и благодари за подкрепата, която колеги и приятели са ѝ оказали точно преди провеждането на състезанието, на което страната ни бе домакин и завоюва шест златни, един сребърен и два бронзови медала.

„Желая на всички хора никога да не изпадат в моето положение! Желая я ви да сте здрави и да пазите себе си и семействата си! Бог да ни пази всички и нашите ангели – докторите!“, написа още президентът на Българската федерация по художествена гимнастика.

Раева изтъкна колко е важна ролята на лекарите на първа линия, борещи се с коронавируса. Тя сподели своя снимка от престижния турнир, провел се преди дни в София, който тя наблюдаваше с предпазна маска на лицето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари