IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кирстен Дънст чака второ бебе

31 март 2021 17 40

Звездата показа заоблен корем в специална фотосесия

Снимка: БГНЕС

Холивудската звезда Кирстен Дънст очаква второ дете. 38-годишната актриса обяви предстоящото си попълнение в семейството на корицата на новия брой на списание W, за което участва заедно с колегите си Ел Фанинг и Рашида Джоунс.

Звездата подчертава заобленото си коремче с рокля на Rodarte, но не сподели подробности, защото специалният брой на изданието е посветен на режисьорката София Копола.

Кирстен е сгодена за актьора Джеси Племънс. Знаменитостите имат щастлива връзка повече от пет години, но не бързат да се женят. „Ние сме възможно най-много женени“, сподели веднъж актрисата в интервю. Тя отбелязва, че не се е омъжвала по време на бременността си, защото е искала да се забавлява много: „Плащаме за тази сватба. Плащам за бара!“

Дънст роди първото си дете през май 2018 г. Момчето беше кръстено Енис Хауърд Племънс. Тя се страхувала, че няма да може да забременее, но „имала късмет“. Звездата също така призна, че би замразила яйцеклетките си, ако не беше срещнала Джеси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари