IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Джаксън за баща си: За всяка купена играчка ни караше да четем пет книги

2 април 2021 18 00

Моделката разговаря с Наоми Кембъл за детството си

Снимка: Getty

Парис Джаксън си поговори с една от известните приятелки на баща си Майкъл и ѝ разкри какво е било детството в Невърленд.

Моделката се видя на видео чат с Наоми Кембъл, с която Краля на попа танцува във видеото към песента In the Closet. Парис и двамата ѝ братя Майкъл Джаксън-младши и Принс Джаксън бяха постоянно с Майкъл по време на неговите турнета по света. „Това, което знам е, че съм зачената в Париж и именно затова получавам това име. Родена съм в Калифорния, но съм отгледана из целия свят. Прекарахме няколко години в Санта Барбара, после бяхме във Великобритания, Европа и Близкия изток“, споделя Парис пред Наоми.

Супермоделът от 90-те поздрави дъщерята на Майкъл за интелигентността ѝ. Парис отговори, че всичко това дължи на баща си, който винаги е искал децата му да бъдат образовани, независимо къде се намират и кой е около тях. „Той искаше да бъдем умни, а не да разчитаме само на славата. Успяхме да видим всичко, благодарение на него. Видяхме богатството на света, но в същото време видяхме и хора, които страдат“, допълва Джаксън.

Единствената дъщеря на Майкъл е едва на 11 години, когато той умира през 2009-а. Тя и братята ѝ направиха първия си голям телевизионен дебют по време на погребението. Дотогава винаги, когато посещаваха публични места, те обикновено носеха маски или воали, които да крият лицата им. „Преди не знаех защо трябва да нося маска, но сега разбирам. Татко искаше да имаме нормално детство и да не бъдем преследвани, когато излизаме без него“, споделя Парис пред Опра Уинфри през 2012 година.

Според нея, Майкъл винаги е искал децата му да имат обикновен живот и детството, което той е нямал. „Той постоянно е бил в музикалното студио, когато другите деца са играели навън. Искаше ние да изпитаме щастието, което му е било отнето“, допълва Джаксън. Въпреки че са живели без финансови затруднения, децата на Майкъл е трябвало да заслужат всеки подарък, който получават.

„Ако искахме играчки, трябваше да прочетем пет книги. Трябваше да работим здраво, за да получим това, което искаме“.

В момента Парис Джаксън се изявява като модел, певица и актриса. Представлявана е от най-известната модна агенция – IMG Models, в която са включени още Хейли Бийбър, Жизел Бюндхен, сестрите Хадид, Миранда Кер, Карли Клос и много други.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Ако е имал обикновено детство както се пише в статията и казва, то тогава ТОЙ нямаше да е този който е,това величие в музиката стъпвал някога на тази земя. Нямаше да е Майкъл Джаксън! Защото той е напреднала душа и неговата мисия в този живот е да е най великият певец танцьор и най големият дарител сред известните личности на планетата.Той не е имало как да има обикновено детство.Защото така не се пише музикална история на 20 и 21 век с игри навън.Майкъл промени светът и този на музиката.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 3 години )
Само че Парис не е биологична дъщеря на Майкъл. Аз съм фен на Майкъл цял живот не на неговите деца защото няма нищо общо между краля на попа и тях те нямат неговия талант харизма душа благотворителност колкото и да се опитват да говорят за тях.. МАЙКЪЛ Джексън е гений.!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар