IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк провокира феновете си по секси гащеризон

10 април 2021 18 00

Красавицата си направи провокативно селфи

БГНЕС

Ирина Шейк остави много малко на въображението на своите последователи в Instagram, като сподели с тях свое супер разголено и секси селфи. Красавицата се снима в огледалото, облечена в прозрачен гащеризон, тип боди, и по прашки. Кадрите бяха задкулисни от виртуалното шоу на Mugler (пролет/лято 2021).

Руският супермодел има доста съблазнителна фигура и задни части, знае си го и никога не се притеснява да го демонстрира. На провокативните кадри 35-годишната Ирина дори носи предпазна маска на лицето си, както и обувки на високи токчета.

Звездата показва своето приказно тяло в боди с много цепки, направено от мрежеста материя, като въпросната колекция на Mugler е една от най-обсъжданите през този сезон, именно заради своите супер секси и провокативни дизайни.

Шейк наскоро се похвали и с друго свое постижение в кариерата, а именно че е станала лице на новия аромат на Oscar de la Renta – Alibi.

Извън работата си като модел, Ирина е грижовна майка на 4-годишната си дъщеря Леа де Сейн Шейк Купър, която споделя с актьора Брадли Купър.

Брадли и Ирина имаха връзка от 2015 до 2019 година, но и след раздялата си успяха да запазят своите прекрасни взаимоотношения, в името на детето, грижите за което си споделят поравно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари