IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камелия проговори за ринопластиката

18 април 2021 16 30

Певицата си подарила новия нос за 50-годишнината

IStockphoto

„Три месеца преди и три месеца след промяната“. Това написа Камелия в Instagram, показвайки как е изглеждала преди и след операцията на лицето. Малко след като се появи в телевизионно интервю с нов нос, фолкпевицата проговори за ринопластиката.

Изпълнителката призна, че се показва три месеца, след като се подложила на корекция на носа, с която да заличи леката гърбица, която не харесвала. И понеже наскоро тя навърши 50, решила, че е крайно време да си направи такъв подарък.

„Най-сексапилната бг певица беше, с наистина уникално излъчване. Сега все едно си като по калъп със другите направили си пластмасови лица. Жалко“, „За съжаление още един Майкъл Джексън“, „Съжалявам да го кажа, но загуби харизмата си“, пишат почитатели под една от снимките с промененото лице на Камелия.

По-голямата част от отзивите след драстичната промяна на Камелия са отрицателни, като нейни фенове не спират да я критикуват, че е последвала свои колежки, които вече не помним как изглеждаха преди години.

„Страхотна! Ще правиш каквото си искаш!“, защити я колежката ѝ Глория, която пък бе обвинена в лицемерие заради своите думи.

„Носът ми не е скъсяван, просто е изправен и е нужно повече време да се отпусне. Факт е, че в началото разликата е шокираща, но наистина това е процес, който предстои да се подобрява и тъканта трябва да се намести“, призна пред „Труд“ звездата.

Камелия сподели още, че досега е успявала да скрие недостатъка на носа на снимките, благодарение на различни филтри, но на живо той ясно си личи. Затова в един момент взела решение да си направи ринопластика.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари