IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След година раздяла: Тимъти Шаламе и Лили-Роуз Деп отново заедно

18 април 2021 15 00

Двамата бяха забелязани в Ню Йорк

Снимка: Getty

Дали само година след като обявиха, че се разделят, Тимъти Шаламе и Лили-Роуз Деп не са отново заедно? Това беше въпросът, който си задаваха феновете им след появата на снимки в социалните мрежи, на които двете звезди са на едно и също място по едно и също време.

Преди седмица Тимъти беше забелязан в Ню Йорк заедно с мистериозна жена. По-късно се оказа, че тя е Лили-Роуз Деп, която го чакаше в колата му „Тя беше. Отиде с такси до апартамента му, взе го и двамата отидоха в Бруклин“, казва източник пред E!News. Новината идва само няколко седмици, след като звездите бяха забелязани да се държат за ръка в Манхатън.

Само преди година 25-годишният актьор заяви, че е сам, като за последен път отговаряше на въпроси за връзката си с дъщерята на Джони Деп. Младите звезди започнаха да се срещат през 2018 година, като година по-късно бяха заснети в доста провокативна сцена на яхта в Италия. След като снимките бързо обиколиха интернет, Тимъти заяви, че сериозно съжалява за действията си.

Онази вечер си легнах, мислейки си, че съм прекарал един от най-хубавите дни в живота ми. Бях на една лодка с човека, когото обичам и бях радостен. След това обаче се събудих, видях снимките и ме хвана срам“, казва Шаламе пред GQ. Той допълва, че много от хората са започнали да мислят, че връзката му е само пиар и това наистина го е наранило.

Може би именно затова в момента актьорът не иска да коментира взаимоотношенията си с Лили, като двамата взеха всякакви мерки, за да не бъдат разпознати. Освен че носеше задължителната предпазна маска, Тимъти сложи зимна шапка и качулка, като единственото останало видимо нещо бяха очите. Дъщерята на Джони Деп пък умело прикри лицето си от папараците, седейки на задната седалка с обърната настрани глава.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари