IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл не пристигна за погребението на принц Филип, как реагира Елизабет II?

14 април 2021 17 50

Съпругата на принц Хари се свързала с кралицата по телефона

Снимка: БГНЕС

В събота, в Уиндзор, дом на лятната резиденция на кралското семейство, ще бъде отслужена панихида в памет на принц Филип. На погребението ще присъстват около 30 членове на кралското семейство. Принц Хари, който обяви оставката си преди повече от година, също отлетя за Лондон. Очаква се той да застане рамо до рамо с по-големия си брат принц Уилям на погребението.

Бременната съпруга на херцога на Съсекс Меган Маркъл не пристигна в Лондон, след като лекари изрично ѝ забранили заради напредналата ѝ бременност.
Майката на Меган, Дория Рагланд, също е против дъщеря ѝ да се качи на самолета в такъв момент.

Елизабет II била съпричастна към обстоятелствата на Маркъл. Съпругата на принц Хари се обадила на Нейно Величество по телефона и изразила съболезнования. „Кралицата разбира защо Меган не може да пътува в такъв момент“, казва източникът.

Той добави още, че кралското семейство е сигурно, че принц Хари определено е бил наясно, че ще се завърне в родината си, за да почете паметта на дядо си, тъй като двамата са били много близки.

Заслужава да се отбележи, че се появи информация, че Маркъл нямало да дойде във Великобритания, дори да не била бременна. Твърди се, че тяне иска да привлича много внимание върху себе си след скандалните изказвания срещу кралското семейство и се страхува да не фокусира медийното внимание върху себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари