IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън се завърна в Twitter след 23 дни мълчание

20 април 2021 15 00

„Оказва се, че е трудно да заглушиш себе си“, написа тя в социалната мрежа

Снимка: Getty

Тя се върна!

Криси Тейгън изненада феновете си миналия месец, след като обяви, че напуска социалната мрежа Twitter. Причината беше негативното влияние и твърде многото критики, които получава от недоброжелатели. 23 дни по-късно обаче звездата реши, че е време да се завърне сред виртуалните си фенове и да продължи със своите забавни публикации.

„Оказва се, че е УЖАСНО да заглушиш себе си и да загубиш около 2000 приятели наведнъж“, пише Тейгън в социалната мрежа. Тя допълва, че е готова да приеме както позитивните, така и негативните страни на платформата. Феновете веднага изразиха своето щастие от завръщането на Криси и я засипаха с въпроси за това какво е правила по време на почивката си от интернет.

Един потребител заяви, че много е тъгувал заради отсъствието ѝ я попита какво е правила вкъщи и как се чувства в момента. „Прекарах седмици, в които споделях туитове само с бутилките си от шампоан“, пошегува се звездата. На 10 април съпругът на Криси – Джон Леджънд, написа съобщение в Twitter от нейно име. „Криси искаше да ви каже, че искате внимание само за себе си, и със сигурност ще изпитате странични ефекти от ваксината. Както и че много ѝ липсвате“.

Миналия месец Тейгън обясни решението си да напусне социалната мрежа, която използва повече от 10 години. Тя заяви, че е сформирала малък свят в Twitter и е намерила приятели за цял живот, но е време да се сбогува с всичко това. „Социалната мрежа вече не ми служи толкова позитивно, колкото преди и смятам, че е време да направя нещо. Целта ми е да правя хората щастливи. Болката, която чувствам, когато не мога да го правя, е твърде голяма за мен“, написа тя през април. Звездата добави, че през годините е била наранявана доста пъти чрез думите на други потребители и предупреди всички да помислят добре, преди да кажат нещо.

„Единственото нещо, което все още не съм научила, е как да блокирам негативността на света. Просто съм доста чувствителна, разбрахте ли? Не искам да бъда такава, но съм! Но ви обичам всички вас и ви ценя. В същото време обаче и ви мразя!“, завърши Криси, преди да изтрие профила си.

Изглежда, че звездата не може да живее без социалните мрежи и напускането ѝ на Twitter беше едва за 23 дни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари