IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гордостта на мама – Карис Зита-Дъглас на 18

21 април 2021 14 30

Чувството при „Оскар“ бледнее пред раждането ѝ, споделя Катрин Зита-Джоунс

БГНЕС

С какво повече от получаването на „Оскар“ се гордее Катрин Зита-Джоунс? Някои може би си мислят, че тя обожава годините, в които се е изявявала в музикалния театър и това е така, но нещо друго я кара да изпитва по-силни емоции и това определено са нейните деца. На 20 април дъщеря ѝ Карис навършва пълнолетие, което накара актрисата да сподели нейна снимка като дете.

„Благодаря ти, че си ме родила!“, е написало момичето в месинджъра на своята известна майка. Тези думи разчувстват съпругата на Майкъл Дъглас и тя споделя, че се гордее най-много с това, че ѝ е дала живот.

Катрин Зита-Джоунс е качила и един кадър, на който дъщеря ѝ позира по бански във флорални мотиви, точно като истински модел.

„Честит 18-ти рожден ден, Карис Зита! Ти си всичко, и всяко нещо си ти. Благодаря ти за радостта, която ми носиш“, написа холивудската звезда и не скри, че съобщението от нейното пораснало момиче е изпратено в 5 сутринта, когато най-вероятно в същия час в деня на раждането си то е поело първата си глътка въздух.

Актрисата споделя още, че по-малкото ѝ дете е достатъчно мъдро, има чувство за хумор и голямо сърце, което осмисля дните ѝ.

Момичето е второто дете на Катрин от брака ѝ с Майкъл Дъглас (актьорът има син от първата си съпруга – Камерън, който е на 42). То се ражда на 20 април 2003 г. Брат ѝ Дилън, който вече е студент, е само с три години по-голям от нея.

Макар да е още ученичка, тийнейджърката върви умело по стъпките на майка си. Определено е наследила нейните певчески възможности и се изявява в много училищни представления. През 2019 г. тя се осмели да покаже в интернет как свири на китара, макар и доста плахо.

Освен от музика и актьорско майсторство, Карис се увлича и по модата. През 2019 г. тя и майка ѝ се снимат за корицата на испанското издание на Vanity Fair. След това се снима за кампании на различни известни марки.

„За да бъдеш красива и обаятелна жена, трябва да си силна и уверена. Просто е задължително да останеш силна“, споделя актрисата, държи да е добър пример за Карис.

Макар дъщерята на Катрин и Майкъл Дъглас вече да е на 18, нейният строг баща все още не може да свикне с мисълта, че тя ходи по срещи. Още преди две години той сподели пред Us Weekly, че я подкрепя, но все още я държи изкъсо. Днес момичето има хиляди последователи в социалните мрежи и със стройната си фигура дава заявка, че няма да остане без мъжко внимание.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари