IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилари Дъф – поредната ваксинирала се звезда

23 април 2021 18 00

Актрисата говори открито за раждането със сина си

БГНЕС

Хилари Дъф е поредната звезда, ваксинирала се в САЩ срещу COVID-19. 33-годишната актриса и певица качи селфи от лекарския кабинет.

Майката на три деца показа нагледно в Instagram как ѝ поставят инжекцията. По-късно уточни с кадър в историята ѝ, че е избрала РНК ваксина – на Pfizer.

Дъф позира с розова предпазна маска, като на ръката ѝ се виждат едни от най-актуалните аксесоари – златни верижки и скрънчи за коса.

Хилари роди третото си дете на 24 март. Няма По-малко от месец след това тя взима решение да се ваксинира.

В последно време актрисата не е много активна в социалните мрежи, защото се е фокусирала върху отглеждането на малката Мей, нейните кака и батко – Банкс на 2 и 9-годишният Лука.

Наскоро Хилари сподели, че подготвила предварително най-голямото си дете за раждането в надуваем басейн, което поискала за втората си дъщеря. „Той искаше да бъде там, но всичко се случи толкова бързо и го пропусна“, посочи тя в подкаст за бременност и майчинство.

Дъф разговаряла открито с Лука за етапите на раждането и искала да му покаже колко силна може да бъде една жена, давайки живот на бебето си. По думите ѝ, в момента основната тема за разговори в дома ѝ е равенството между половете и това, че не само мъжете имат мускули.

Междувременно звездата призна, че успяла сама да извади дъщеричката си. „Не мога да повярвам, че направих това... С Банкс се чувствах толкова слаба, но мисля, че беше така, защото се мъчих в родилното цял ден“, продължава тя.

Половинката на Матю Кома разкрива още, че до последно мислела, че ще има момче, защото нямала желание за секс по време на бременността.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари