IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново сам: Зак Ефрон се раздели с Ванеса Валадарес

23 април 2021 08 40

Двамата бяха заедно по-малко от година

Снимка: Getty

Изглежда, че момичетата отново могат да мечтаят за своя шанс със Зак Ефрон.

Радиоводещият Кайл Садиландс сподели в ефир, че е говорил с актьора, който е потвърдил, че наскоро се е разделил с приятелката си Ванеса Валадарес. Двамата бяха заедно по-малко от година, като се говореше, че Ефрон дори търси имот в Австралия, за да бъде по-близо до любимата си. През месеците, в които бяха заедно, двойката на няколко пъти беше разделяна от медиите, но явно този път слуховете са истина.

„Не го пише само във вестниците, аз също мога да го потвърдя. Говорих с него вчера и той ми каза, че с Ванеса са поели по различни пътища“, заяви Кайл. Според него, не е имало драма между двамата, но връзката им е приключила окончателно. Новината за раздялата идва като шок за феновете на актьора, тъй като само преди месец той беше забелязан в компанията на Ванеса и изглеждаше щастлив.

„Той е много щастлив с нея. Тя промени живота му в по-добра посока“, заяви източник на 1 април. Допълва, че Ефрон и Валадарес са започнали да се срещат през юли миналата година и оттогава са неразделни. Според него, любовта им се крепи на общи интереси, като и двамата обичат да карат ски, да сърфират, да се разхождат и да бъдат сред приятели. „Тя напусна работата си, за да може да пътува със Зак“, завършва източникът.

На 30 март вече бившите влюбени бяха забелязани на разходка, а миналият декември Ефрон обяви, че пуска холивудското си имение за продан за 5 млн. долара. И докато Кайл Садиландс твърди, че не е имало драма по време на раздялата, според други източници ситуацията е съвсем различна.

Близък до двойката разказва, че Ефрон е изгонил Ванеса от общото им жилище, след като е разбрал, че тя е подписала сделка с Netflix, която ѝ дава възможност да участва в риалити предаването Byron Baes, което ще е пряка конкуренция на проекта на актьора. Преди месец Зак потвърди, че работи върху втория сезон на поредицата Down to Earth with Zac Efron, в което показва на зрителите как оцелява сред природата и се среща с различни животински видове.

„Сигурен съм, че последната капка беше статията, в която се твърдеше, че Ванеса ще участва в Bayron Baes и допълнението, че самият той е бил причината Netflix да избере точно нея“, казва източник пред Daily Mail. Той допълва, че Зак не чете новини за себе си, но приятел му е показал въпросния материал и това доста го наранило.

Засега няма коментар по темата нито от Ванеса, нито от Зак, което не е изненада, тъй като нито един от двамата не е говорил публично за връзката им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари