IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бойко Кръстанов, как така остана без гадже?

22 април 2021 14 50

Говори се, че вече не е с Виттория Николова

БГНЕС

Свободен ли е Бойко Кръстанов? Това се питат почитателки на актьора след като се заговори, че вече не е с колежката си Виттория Николова.

Според близки до звездата от „Съни бийч“, той живее сам в центъра на София близо два месеца, защото е развалил годежа с красавицата.

Кръстанов, който не споделя много за личния си живот в социалните мрежи, скоро не е качвал обща снимка с русокоската, която също участва във въпросния сериал. Там по ирония на съдбата играе бившата му съпруга.

„И двамата с Бойко сме романтици“, признава Виттория преди няколко месеца, говорейки за връзката им.

Кръстанов и Николова са заедно от няколко години, но обявиха официално връзката едва миналата година, когато за пръв път отидоха под ръка на събитие.

Преди да се сгоди с Виттория, актьорът имаше връзка с модела Ива Янкулова, която покрай него проби в българското кино. А след новината, че отново е свободен, негови фенки пишат в социалните мрежи, че е невъзможно "такъв красавец" да остане без гадже. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Той е талантлив,млад,красив,а тази жена хич не му ходеше. Ще си намери далеч по хубава.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Силва ( преди 2 години )
Аз съм свободна, искам гоооо!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар