IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Тя настоя да се разделят“:  нови подробности за раздялата на Дженифър Лопес и Алекс Родригес

25 април 2021 21 00

Певицата не можела да вярва на половинката си

Снимка: БГНЕС

Миналата седмица 52-годишната Джей Ло и 45-годишният Алекс Родригес официално обявиха, че се разделят след няколко години годеж. Двойката не навлизаше в подробности, така че феновете започнаха да обмислят всичко за тях.

„Дженифър настоя да се разделят, защото има твърде много нерешени проблеми“, каза близък до певицата пред People. Лопес „не можеше да се довери“ на приятеля си и този факт не ѝ отиваше. „Тя беше доста нещастна и не смяташе, че е в неин интерес да остане с Алекс. Дженифър се е сблъсквала с такива трудни ситуации и преди. Тя не е от типа да седи и да плаче. Децата ѝ я правят най-щастлива. Лопес се справя добре“, увери приятелят на изпълнителката.

„Дали е изневерил или не, няма значение“, добави друг източник. „Тя няма да толерира стреса от връзката и разпространението на фалшиви слухове за тях. Ще се опитат да бъдат приятели, защото се уважават. Но те определено се отдалечават, всеки по свой начин.“

Романът на Лопес и Родригес стана известен през 2017 година. Две години по-късно бейзболистът предложи брак на любимата си на Бахамите. Дженифър отглежда 13-годишните близнаци Макс и Ема от бившия съпруг Марк Антъни, а Алекс Родригес има дъщери от бившата съпруга Синтия Скъртис – 16-годишната Наташа и 12-годишната Ела.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари