IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарлет Йохансон откровено за сватбата по време на пандемия

26 април 2021 08 40

И в първоначалните си планове актрисата е искала интимна церемония

Снимка: БГНЕС

Скарлет Йохансон говори открито за предизвикателствата, през които е преминала, за да организира сватбата си с Колин Джост по време на пандемията. Двамата се венчаха през октомври 2020 година на интимна церемония, спазвайки всички предпазни мерки.

Актрисата споделя, че със съпруга ѝ умишлено са искали да създадат интимна обстановка, за да не се чувстват така сякаш са ограничени от пандемията. Двамата са се уверили, че всеки един гост се чувства добре, не е заразен с коронавирус и е на безопасно разстояние от останалите.

Сватбата на Йохансон и Джост се състоя в дома на актрисата в Ню Йорк. „Те плануваха церемонията в продължение на няколко седмици. Поканиха само приятели и семейството“, каза тогава източник пред списание People. Наскоро младоженецът призна, че е оставил всичко в ръцете на съпругата си, тъй като няма опит в организирането на подобни събития. Джост признава, че никога не е мислел за мечтаната си сватба, като по-скоро се е фокусирал върху търсенето на перфектния човек, а не върху перфектната церемония.

Скарлет Йохансон

Снимка: БГНЕС

Въпреки ограниченията около коронавируса, младоженците са били щастливи, че са споделили момента с най-важните си хора. „Доволни сме, че до нас бяха семействата ни“, казва Йохансон. Допълва, че са дошли близки, които дълго време не са виждали и това е превърнало деня в още по-специален.

Звездите решиха да използват сватбата си, за да подкрепят и неправителствената организация Meals on Wheels America. Именно хора от инициативата обявиха пред света, че Йохансон и Джост са женени, като се добавя, че сватбеното им желание е повече хора да дарят средства, за да може да се осигури топло ястие на възрастните по време на пандемията.

Скарлет и Колин се сгодиха през 2019 година след двугодишна връзка. Актрисата показа 11-каратовия си диамантен пръстен по време на събитието Comic-Con през юли същата година. „Той е много романтичен, симпатичен и грижовен. Бях напълно изненадана от предложението“, казва актрисата пред Елън Дедженеръс. Тя допълва, че дълго време е мислела за този момент, но все пак не е била подготвена за него.

Скарлет Йохансон

Снимка: БГНЕС

Това е първи брак за Джост, но трети за Йохансон. Преди това тя беше омъжена за Райън Рейнолдс от 2008 до 2011 година. Втората ѝ сватба беше с Ромен Дориак като двамата остават заедно от 2014 до 2017 година и имат една дъщеря на име Роуз.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари