IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гал Гадот разкри пола на бебе №3

23 април 2021 14 40

Засега актрисата има две момиченца със съпруга си Ярон Версано

Снимка: Getty

Гал Гадот удовлетвори желанието на феновете и разкри пола на третото си бебе.

На 22 април актрисата, станала известна с ролите си в „Бързи и яростни“ и „Жената чудо“, обяви, че със съпруга си Ярон Версано очакват още едно момиче. Говорейки пред водещите Кели Рипа и Райън Сикрест, Гадот се пошегува, че с любимия ѝ се придържат към познатата формула и скоро ще се радват на истинска женска армия. Засега двамата имат две дъщери – 9-годишната Алма и 4-годишната Мая.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Приготвяйки се да посрещне трето дете, актрисата разкри какви уроци е научила от отглеждането на първите си две. Споделя, че Алма напълно е разбила графика им за сън, тъй като не е искала да спи сама и затова е държала будни и родителите си. От друга страна, Мая е била пълната противоположност и бързо е свикнала да спи сама. „Мисля, че това е най-трудната част от родителството – липсата на сън“, признава Гадот.

Друга промяна, която дошла заедно с децата ѝ, е увеличаването на емоциите, които изпитва по време на бременност. Актрисата обяснява, че през последните дни плаче дори на реклами или когато слуша хубави песни. „Сега съм си ревла. Обикновено не съм такава и затова съм шокирана“, допълва тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Звездата обяви, че е бременна с третото си дете през март, споделяйки семейна снимка в социалните мрежи. Преди няколко седмици Гадот показа и наедрялото си коремче, публикувайки кадър, на който се вижда как чете сценарий по бански край басейна. „Работя... по два важни проекта“, написа тя.

Гал и Ярон са заедно повече от десет години, като през септември актрисата изрази любовта си към съпруга си. Тя използва рождения му ден, за да докаже, че той е човекът за нея и това няма да се промени. „Ти си моят човек. Единственият. Моето всичко. 12 години брак с теб изглеждат фасулска работа. Наздраве за още повече. Аз съм твоя завинаги“, написа Гадот в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Версано се появи във филма Wonder Woman 1984, където съпругата му играе главната роля, като е и продуцент на следващите ѝ проекти – Heart of Stone и Cleopatra.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари