IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси студентка: Ким учи за изпити по изрязан бански

27 април 2021 12 30

Звездата изглежда мотивирана да придобие диплома по право

БГНЕС

Ким Кардашян е може би най-сексапилната и провокативна 40-годишна студентка по право. Риалити звездата показа в профила си в Instagram в какъв точно тоалет се готви за изпитите си за юрист. Пищната брюнетка демонстрира пред своите 240 милиона последователи как учи на слънце, по супер изрязан бански от две части, който не скрива почти нищо от ефектната ѝ фигура с форма на пясъчен часовник.

Ким, която в момента е в разгара на широко разгласения си развод с третия си съпруг – рапъра Кание Уест, обяви че започва да учи право и се надява да стане адвокат в бъдеще.

Покойният баща на суперзвездата – Робърт Кардашян е натрупал състоянието си именно с адвокатската професия, като е поемал делата на предимно богати и известни личности (включително и това на О Джей Симпсън).

Колкото до Ким, тя заляга над учебниците, разположена на маса във вътрешния двор на дома си. А иначе за развода ѝ с Кание ще се погрижи най-добрата адвокатка в света на шоубизнеса – Лора Васер, която представляваше брюнетката и при развода ѝ с втория ѝ съпруг – Крис Хъмфрис.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Marin Ruseborm ( преди 2 години )
Една индийка се опита да изглежда като пясъчен часовник но на масата на хирурзите отиде в небитието! Тая е след нея, скоро!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар