IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тита смени визията, но стана още по-гореща

26 април 2021 15 00

Певицата изневери на русия цвят

БГНЕС

Изпълнителката на хита „Антилопа“ – Тита, изневери на русия цвят и стана брюнетка и то с бретон. Пищната поп певица, родена в Тутракан, сподели кадър с новата си прическа в своя Instagram акаунт и успя да събере близо 30 хиляди харесвания.

Тита, чието истинско име е Христина Пенчева, получи и много коментари, относно новата си визия, като повечето нейни последователи са очаровани от промяната, а други – не чак толкова. Сред почитателите на новата прическа на Тита са и водещата Венета Райкова и моделът Венета Харизанова.

Някои нейни фенове пък са решили, че с този цвят на косата Тита им прилича на нейната колежка от попфолк жанра – Десита. Някои последователи на 21-годишната звезда на българската музикална сцена смятат, че Тита не е боядисала косата си, а това е перука, която вероятно тя ще използва за свой нов видеоклип или за фотосесия.

Около Тита се върти и клюката, че се е разделила с гаджето си – ММА боеца Недко Николов (на снимката долу), като тя нито е отричала, нито е потвърждавала новината, но и напоследък не качва снимки с него в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♕Tita (@hrisistar)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♕Tita (@hrisistar)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари