IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезда от „Игра на тронове“ родила тайно в пандемията

28 април 2021 17 40

Семейството на фантастичния сериал се увеличи отново

Снимка: Getty

Фантастичното семейство на „Игра на тронове“ се увеличи с още един член.

След като Кит Харингтън и Софи Търнър станаха родители със своите половинки, сега още една актриса разкри, че е родила първото си дете. Става въпрос за Натали Дормър, която влезе в ролята на Марджъри Тайрел и се бори срещу семейство Ланистър за заветния трон.

По време на пандемията обаче Дормър не се е фокусирала върху битки за власт, а върху себе си и новия член на семейството. В подкаста That's After Life актрисата разкри, че заедно с партньора ѝ Дейвид Оукс са решили да си имат бебе. Според нея, това е било перфектното време да забременее и да роди. Дормър разкрива, че детето е момиченце, но засега името ѝ остава в тайна.

Натали Дормър

Натали Дормър и Дейвид Оукс. Снимка: Getty Images

39-годишната звезда споделя, че са минали три месеца от раждането и се чувства на седмото небе. Добавя, че вече няма да се оплаква за дългите часове на снимачната площадка, защото липсата на сън е още по-изморителна. „Напълно подцених този аспект от родителството“, признава Натали. Разкрива, че майчинството доста е променило начина ѝ на мислене и характера ѝ. Цялата ѝ перспектива за живота се е обърнала на 180 градуса и в момента изгражда нова ценностна система.

„Това наистина напълно променя нещата, които са имали значение за теб. Имаш съвсем нова перспектива за живота“, категорична е Дормър. Въпреки че не разкри името на дъщеря си, звездата признава, че е напълно влюбена в нея. Именно затова смята, че ще ѝ бъде доста трудно да се върне на работа, когато театрите в Лондон отново отворят врати. Засега Натали смята да се придържа към сцената, защото това ще ѝ позволи да взима дъщеря си със себе си и да бъде с нея през нощта.

Натали Дормър

Снимка: Getty Images

Натали и половинката ѝ Дейвид се запознават именно на сцената. През 2019 година те играят заедно в Venus in Fur и любовта им пламва. Преди това звездата от „Игра на тронове“ има връзка с режисьора Антъни Бърн в продължение на 11 години, но разваля годежа през 2018 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари