IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актуализираната биография на Хари и Меган ги лишава от помирение с кралското семейство

5 май 2021 17 50

„Това наистина ще бъде последната капка“, коментира експерт

Снимка: БГНЕС

Актуализирана биография на принц Хари и Меган Маркъл „В търсене на свобода“ от Омид Скоби и Каролайн Дюран ще излезе това лято. Първото издание е публикувано на 11 август миналата година.

Според The Sunday Times в момента към биографията се добавят глави, които ще включат и откровеното интервю на херцога и херцогинята на Съсекс с Опра Уинфри, както и за тормоза на Меган Маркъл от персонала на Бъкингамския дворец, и смъртта на принц Филип.

Освен това авторите ще разкрият подробности за многомилионните сделки на съпрузите с Netflix и Spotify. Очаква се книгата да влезе в продажба на 5 август 2021 година.

Дънкан Ларкомб, автор на „Принц Хари: Вътрешната история“, предупреди, че с пускането на актуализираната биография херцозите на Съсекс „няма да имат шанс“ за помирение с кралското семейство. Творбата ще разкаже и подробности за личните разговори между Хари и семейството му след погребението на принц Филип.

„Това наистина ще бъде последната капка“, казва той пред списание Closer.

„Това е всичко – няма да има повече шанс за помирение, доверието ще бъде унищожено. Защо те (кралското семейство) изобщо трябва да се занимават с тях?“, продължава биографът.

Меган и

БГНЕС

След погребението на принц Филип имаше надежда принц Хари да се помири с принц Уилям. Папараците ги забелязаха по време на разговора им и отбелязаха, че братята изглеждат мили един към друг.

Преиздаването на „В търсене на свобода“ обаче отново може да изостри напрежението между херцозите на Съсекс и Бъкингамския дворец.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари