IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дони на 54, Нети му се радва

7 май 2021 17 40

Певецът показва фигура на йога гуру

БГНЕС

Емблематичният български певец и музикален продуцент Добрин Векилов, по-известен с артистичния си псевдоним Дони, днес навършва 54 години. Съпругата му – актрисата Антоанета Добрева – Нети пък показа по повод празника, че в семейството им царят хармонията и щастието, въпреки предизвикателните времена, в които живеем.

Нети и Дони са споделили няколко свои снимки в социалните медии, на които показват, че определено са на романтична вълна.

От снимката, която Дони е качил в своя Instagram профил се вижда, че съпрузите са заедно с дъщеря им Лилия, като тримата очевидно са прекарали всички празници – Великден, Гергьовден и рождения ден на певеца на южното ни Черноморие (в района на Варвара) – любима тяхна дестинация.

От снимките, които Нети е споделила в своя Instagram профил пък става ясно, че двамата с мъжа ѝ редовно спортуват по време на почивката си, практикуват йога, а запаленият по източните практики Дони, се отдава и на медитация. На една от снимките той позира гол до кръста, а последователите му в социалната мрежа, са се пошегували, че им се вижда понапълнял.

Припомняме само, че в рамките на няколко години Дони отслабна драстично, сваляйки половината от теглото си (над 40 килограма). За щастие, това се случи не поради някакъв здравословен проблем, а заради промяната в хранителния му режим и най-вече – преминаването му към суровоядство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари