IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ново начало за Уилям и Кейт – пренасят живота си в YouTube

10 май 2021 09 00

Двамата са все по-близо до хората чрез канала си

БГНЕС

Спомняте ли си, че преди появата на коронавируса и пандемията, присъствието на принц Уилям и съпругата му Кейт бе съсредоточено най-вече в Instagram? Там те имат свой официален профил, от който научаваме любопитни подробности за работата им. След като започнахме да общуваме повече онлайн и правим все по-често срещи в платформи като Zoom, херцогът и херцогинята на Кеймбридж започнаха да взимат участия в събития и инициативи предимно онлайн. А с това нарасна и тяхната популярност.

Кейт Мидълтън получи нова възможност да покаже своите ораторски умения, включвайки се на живо или на запис в различни разговори, предавани в интернет. Най-вероятно заради интереса към тази нейна страна от кралските ангажименти, тя и екипът ѝ решиха да се впуснат в ново начинание – канал в YouTube, в който участие да има и половинката ѝ. За това ги вдъхнови и интересът към видеото им, което те споделиха по случай годишнината им от сватбата.

„The Duke and Duchess of Cambridge“

Може би е прекалено тривиално, но така двамата са избрали да се казва каналът им, в който предстои да видим още много хубави техни моменти – както с децата, така и с други членове на британския кралски двор.

Кейт и Уилям пуснаха и първия си клип, с който анонсират своето начинание. В него синът на принц Чарлз се шегува, че трябва да внимават какво казват, защото хората зад камерата ще запишат всичко и ще го покажат. „Знам!“, смее се от своя страна съпругата му.

„По-добре късно, отколкото никога“, биха казали голяма част от почитателите на херцозите, които със сигурност има какво да ни покажат във видеата си.

За ден клипът на двойката събра почти 3 милиона гледания и множество поздравления.

Само преди няколко дни херцогът и херцогинята на Кеймбридж отбелязаха рождения ден на своята дъщеря Шарлот, която стана на 6.

„Те растат толкова бързо“, отбеляза гордият татко, който се надяваме да виждаме по-често със своите малчугани в предстоящите видеа в канала му.

По случай повода, в официалния профил на кралския двор в Instagram споделиха снимки на усмихнатата принцеса, която прилича доста на своята прабаба.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари