IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фики показа любовта на живота си

10 май 2021 08 30

Очаква ли нов наследник изпълнителят?

IStockphoto

Фики показа за пореден път любовта на живота си, обяснявайки ѝ се в любов. А поводът за това стана рожденият ден на съпругата му Гюлджан. Певецът, който напоследък все по-рядко качва снимки с нея, я поздрави с романтично пожелание в социалните мрежи.

„Честит рожден ден, любов моя! Обичам те!“, написа той.

На кадрите, споделени от изпълнителя, двамата позират със сина им Тони.

За първи път от няколко месеца насам почитателите на звездата го виждат с неговата жена. На снимката той сякаш я прикрива с огромния букет с рози, който ѝ е подарил. А тя е с по-широка рокля, което само затвърждава слуха, че двамата са в очакване на своето второ дете.

„Нека тази обич да бъде вечна. Желая ви го, деца мои“, написа бащата на певеца, включвайки се към честитките за снаха му заедно със Софи Маринова, Бони и други известни имена, близки до семейството му.

До момента Фики не е съобщил официално, че Гюлджан е бременна.

Малко преди Великден изпълнителят трябваше да пее парче на Дейвид Ковърдейл, с което си припомнихме песента Is This Love. Заради нея той получи доста критики, най-вече заради неговия изказ на чужд език.

„Грешката на мен и моя екип беше, че избрахме да изпея тази песен на английски в този жанр, което не е присъщо. Is This Love лов ме накара да спра да следвам мечтите си, което за мен беше много тежко“, сподели той пред Нова тв, изтъквайки, че след това бил депресиран и не искал да се развива в музиката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари