IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл: Хари и аз сме щастливи, че скоро ще имаме дъщеря

10 май 2021 11 00

Бременната херцогиня с първа публична реч след интервюто с Опра Уинфри

Снимка: БГНЕС

39-годишната Меган Маркъл записа съобщение за телевизионното предаване на благотворителния концерт Vax Live: The Concert to Reunite the World. Бременната херцогиня на Съсекс изрази подкрепата си към жените по света, засегнати от пандемията COVID-19.

Очевидно Маркъл е записала видеото в задния двор на имението ѝ с принц Хари в Монтесито. За новата публична изява – първата след скандалното интервю с Опра Уинфри в началото на март – тя избра рокля с риза в коралов цвят с деликатен цветен принт. Херцогинята остави разпуснатата си коса на спретнати къдрици, падащи върху раменете ѝ.

В речта си Меган Маркъл изрази загриженост относно съдбата на жените, загубили работата си по време на пандемията. Херцогинята подчерта, че „цветнокожите жени“ са в най-уязвимо положение. Много от тях бяха уволнени и претърпяха пълен икономически колапс. „Очаква се още 47 милиона жени по света да попаднат в крайна бедност“, цитира Меган разочароващата статистика.

По време на записа херцогинята на Съсекс докосваше едва забележимо заобления си корем. Това лято принц Хари и Меган Маркъл се готвят да станат родители за втори път. „Със съпруга ми сме много щастливи, че скоро ще имаме дъщеря. Това е чувство на радост, което споделяме с милиони други семейства по света. Когато мислим за нея, ние представяме всички млади жени и момичета по света, които се нуждаят от подкрепа и нови възможности днес.“, каза тя.

Концертът на Vax Live се състоя на стадион Lo-Fi в Лос Анджелис миналата неделя. Принц Хари се появи лично на събитието. Съобщава се, че до последния момент Меган е възнамерявала да прави компания на съпруга си, но накрая е променила решението си и в крайна сметка се е ограничила до видеосъобщение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

с.т. ( преди 2 години )
И при първата бременност Маркъл непрекъснато си държеше корема, сякаш ще изпадне. За нас не е нещо ново да демонстрира, че е бременна.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар