IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празник в домовете на Лиса Кудроу и Кортни Кокс

11 май 2021 17 40

Актрисите от „Приятели“ показаха колко се гордеят с порасналите си деца

Снимка: Getty

С наближаването на специалния епизод на сериала „Приятели“, започваме все по-често да следим социалните профили на актьорския му състав. Надяваме се, че един от шестимата ни любимци ще издаде нещо около проекта, но засега молитвите ни остават нечути. Все пак имаме други поводи за радост, тъй като актьорите споделят различни неща от личния си живот, с който леко притъпяват болката от скритите детайли около епизода.

Наскоро Лиса Кудроу, която играе Фийби Буфе в продължение на 10 години, сподели снимка на сина си Джулиан, за да отпразнува неговия 23-ти рожден ден. Въпреки че двамата в момента не са на едно и също място, това не им попречи да отбележат подобаващо специалния ден. На 7 май актрисата използва социалната мрежа Instagram, за да сподели няколко фотоса, на които се вижда как разговаря със сина си чрез видео. „Видео разговор с моето момче, за да му пожелая честит рожден ден!!“, написа Кудроу под публикацията.

Интересното е, че 23-годишният Джулиан също се занимава с кино, но като режисьор. Наскоро той дебютира филма си Mind Made Up на комедийния фестивал в Портланд. Момчето е единственото дете на Лиса Кудроу, като тя е бременна с него по време на четвъртия сезон на „Приятели“. За да може щастливото събитие да не попречи на кариерата на актрисата, нейната героиня Фийби също забременява. Тогава тя износва тризнаците на брат си Франк.

Джулиан получи поздравления за рождения си ден не само от известната си майка, но и от много нейни приятели. Дженифър Анистън, която играе Рейчъл Грийн, заяви в коментарите, че времето минава ужасно бързо и има чувството, че момчето се е появило на този свят едва вчера. Дейвид Аркет, който също играе за кратко в „Приятели“ като преследвач на Фийби, сподели една от вътрешните шеги между него и актрисата. „Сирене и крекери“, написа той, на което Кудроу отговори със същото и допълни, че това е било едно от първите неща, които синът ѝ се е научил да казва. Кортни Кокс, която влезе в ролята на Моника Гелър, също пожела честит рожден ден на Джулиан.

Говорейки за Кокс, тя също има с какво да се похвали. 16-годишната ѝ дъщеря Коко, която тя споделя с Дейвид Аркет, показа невероятния си певчески талант, изпълнявайки песента Cardigan на Тейлър Суифт. Компания ѝ правеше самата Кортни, която свиреше на пиано, а на китарата беше семейният приятел и музикант Джoел Тайлър. „Честит ранен Ден на майката на всички настоящи, бивши и бъдещи майки“, написа Кортни на 8 май, добавяйки три емотиконки на сърца.

Коко не за първи път показва завидните си умения в музиката. На няколко пъти тя присъства в социалните профили на майка си, като явно пеенето се е превърнало в задължително по време на изолацията. През март 2020 година Кокс сподели видео, на което дъщеря ѝ пее Anyone на Деми Ловато, а миналия месец двете дами направиха дует, за да изпълнят песента Burn от мюзикъла „Хамилтън“. През октомври пък Кортни сподели как с Коко правят идеален кавър на Silver Springs на Флийтуд Мак.

С тези прекрасни публикации от Кортни Кокс и Лиса Кудроу леко забравихме за огромното забавяне на специалния епизод на „Приятели“. Съвсем скоро се очаква двете дами да се съберат с останалите актьори – Мат ЛеБланк, Дженифър Анистън, Матю Пери и Дейвид Шуимър – за един интересен разговор, който ще разкрие тайни от снимачната площадка и ще върне феновете 20 години назад. Засега от HBO, където ще бъде излъчен епизодът, не уточняват кога точно ще бъде пуснат той, но се очаква това да бъде в края на лятото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари