IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Старата любов ръжда не хваща: Бен и Джен възродиха романа си!

11 май 2021 17 50

Афлек и Лопес бяха сгодени преди цели 17 години

БГНЕС

Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха уловени от папараците на почивка в Монтана. Двете американски звезди имаха връзка между 2002 и 2004 година и дори стигнаха до годеж. В света на шоубизнеса те бяха известни като „Бенифър“ и феновете им бяха много разочаровани от тяхната раздяла. Странното е, че Джей Ло възражда романа си с Бен само две седмици след раздялата си с нейния последен годеник – Алекс Родригес.

Фотографи са забелязали Афлек и Лопес да се разхождат заедно из най-живописните райони на Монтана, като двамата били във видимо приповдигнато настроение. 48-годишният Бен и 51-годишната Дженифър са били видени в курорта Big Sky, който е отправна точка за националния парк Йелоустоун.

Предполага се, че двамата са дошли заедно в неделя, а според вестник Daily Mail, това тяхно пътуване ще продължи около седмица и двамата категорично са повече от приятели.

Бен и Джей Ло се запознават през 2002 г. на снимачната площадка на общия си филм Gigli, като по това време тя е омъжена за танцьора Крис Джъд. През юни 2002 г. тя се развежда с Крис и започва романа си с Бен. Малко по-късно същата година Афлек ѝ предлага брак с 6,1-каратов пръстен с розов диамант на стойност около 2,5 милиона долара.

Двамата планират голяма сватба през септември 2003 г., но четири дни преди събитието, те я отменят. В крайна сметка двамата се разделят през януари 2004 г., слагайки край на 18-месечната си връзка. Няколко месеца по-късно, през юни 2004 година, Лопес се омъжва за певеца Марк Антъни. Бен пък започва връзка с актрисата Дженифър Гарнър, за която се ожени през юни 2005 г.

Джей Ло и Марк се разделят през 2014 г., като имат две общи деца – близнаците Макс и Еме. Към днешна дата Гарнър и Бен също са разведени родители на три деца.

Дженифър се раздели с годеника си Алекс Родригес в средата на април, слагайки край на двугодишен годеж и четиригодишен романс. Бен и актрисата Ана де Армас, които започнаха да се срещат през 2019 г., пък обявиха, че са се разделили през януари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари