IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гришо и Лолита Османова заедно в Рим

11 май 2021 16 30

Красавицата се снима до кортовете, на които играе българинът

БГНЕС/IStockphoto

Григор Димитров вече е в столицата на Италия, където ще играе на турнира на клей в Рим. А по снимките на неговата любима виждаме, че тя е неотлъчно до него във Вечния град.

„Винаги вярвай, че нещо прекрасно ще се случи“, е написала Лолита Османова към кадър, заснет точно до кортовете, на които българинът се подготвя. Най-вероятно с тези думи тя иска да му пожелае успех.

Красавицата е облечена с широки светли дънки и бяла риза с един ръкав.

„Страхотно е да се завърна в Рим. Организацията продължава да тече, въпреки трудните обстоятелства, като със сигурност ситуацията не е лесна за никого. Самият аз считам за успех просто това да съумееш да вземеш участие в даден турнир. Далеч не е лесно да преминеш през тези трудни времена, тъй като изпитваш липсата от феновете и другите неща, с които си дотолкова свикнал, че е наистина тежко да се справяш без тяхната помощ“. Това коментира Гришо в интервю за Sky Sports по повод предстоящите му мачове и предизвикателствата, които му отправя пандемията.

По думите на Димитров, той участва на турнирите в Рим вече 13 години и никога не се е чувствал по-щастлив, колкото на последните му пътувания, защото вижда това, което прави по съвсем различен начин.

„Все пак се опитвам да се наслаждавам на настоящия момент. Обичам този спорт, защото ми е дал толкова много в живота ми и то в най-различни аспекти, но в подобно време осъзнаваш колко незначителен е във възможно най-добрия смисъл. Това е просто една игра и навън се случват в пъти по-важни неща, което е добре да бъде разбрано, да имаш тази перспектива, която може да ти бъде от полза извън тениса, както и в самия него. По този начин би могъл да бъдеш по-щастлив и наистина да оценяваш нещата около теб“, обясни той.

Дни преди да излети с тенисиста за Рим, Лолита Османова се завърна от кратка почивка в родната Кабардино-Балкария, Русия, където бе с близки приятелки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

КОКО ( преди 2 години )
Винаги може да се случи нещо красиво двамата да гледат тенис от трибуните.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Браво Гришо! ( преди 2 години )
Момата е прекрасна- трябваше Гришо отдавна да спре да се занимава с "баби" :)И да не се мотае- а в най-скоро време да й направи бебе... :) :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар