IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тервел Пулев зарадва ученици за завършването им

12 май 2021 15 00

Променете България, започвайки от мислите си, каза им той

БГНЕС

Тервел Пулев зарадва ученици в 153-то спортно училище „Неофит Рилски“ в София. По случай завършването им, той и още няколко известни лица, сред които Ненчо Балабанов, присъстваха на тяхното тържество, давайки им пример като успели българи.

„В моето изказване загатнах за това, че ако ние искаме да променим България или заобикалящата ни среда, трябва да започнем от нашите мисли. Дадох за пример Япония, японската култура и начин на мислене, които ни показват как се прави и какъв е крайният резултат“, написа боксьорът.

Пулев си е направил селфи от училищния двор, където споделил с децата, че тайната на дълголетието на азиатската нация е това, че хората там се стремят да не развалят настроението на другия.

„Това е било направено по естествен начин, защото всеки от тях в училище, у дома, на работа, контролира мислите си и не позволява негативните такива да разрушат живота и бъдещето на отделния индивид и цялата държава“, поясни още той.

По думите на спортиста, той мечтае да има процъфтяваща държава и младите хора са онези, които могат да я направят такава.

„Примерът с Япония е абсолютно правилен!“, Адмирации, сладури, и двамата сте пример за мъжко поведение и просперитет! Бъдете здрави“, пишат негови последователи във Facebook.

Отскоро Тервел Пулев съвместява тренировките в залата с отглеждането на още един член на семейството си – третият му син Самуил, кръстен на български владетел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари