IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мат Деймън сподели мнението си за връзката между Бен Афлек и Джей Ло

12 май 2021 17 50

Дали двойката получава одобрение от актьора?

Снимка: БГНЕС/Getty

Бен Афлек и Дженифър Лопес успяха да запалят интернет пространството, когато се разбра, че са заедно на почивка. Двамата развалиха годежа си преди 17 години, след което имаха множество връзки и дори успяха да създадат семейства. В момента обаче се доказва, че старата любов ръжда не хваща и може би ставаме свидетели на възраждането на Бенифър (наименование, образувано от имената Дженифър и Бен).

И докато все още чакаме официално потвърждение на връзката, получихме одобрението на един от най-близките приятели на Афлек, а именно Мат Деймън. Без да разкрива твърде много детайли около ситуацията, актьорът заяви, че обича и двамата и се надява всички тези слухове да са истина. „Няма толкова много алкохол на света, който ще ме накара да кажа нещо повече“, пошегува се Деймън пред водещите Савана Гътрие и Хода Котб. Той продължи да се прави на приятно разсеян и заяви, че за първи път чува за новината от двете дами, но никой не му повярва. „Смятам, че това е страхотна новина и мисля, че те ще са страхотни заедно“, завърши Деймън.

Бен Афлек

Снимка: Getty

за разлика от актьора, бившият годеник на Джей Ло – Алекс Родригес, не е толкова въодушевен от завръщането на Бенифър. Според източници, бейзболистът е дълбоко наранен от факта, че Лопес е продължила напред. „Той вярваше, че двамата ще успеят да оправят нещата и да се съберат отново. Опитваше се да се свърже с нея и да се срещнат, за да поговорят, но тя не се съгласи“, допълва близък до Алекс. Добавя още, че изпълнителката е категорична и повече не иска да се събира с бейзболиста.

Що се отнася до Бен, оказва се, че актьорът е дошъл в правилния момент. „Тя иска да даде шанс на Бен. Те никога не поставиха категоричен край на връзката си и тя винаги се е чудела какво може да излезе от тях. Времето обаче все не беше подходящо, защото двамата бяха на различни етапи от живота си“, казва източник. Според него, в момента звездите искат да прекарат време заедно и да видят какво крие бъдещето за тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари